SZTÁRDZSÚSZ

Meg­lepő val­lo­más: új kar­ri­erre vá­gyik a ma­gyar éne­kesnő

57 éves, mégis új ki­hí­vá­sok felé ka­csin­gat és min­den vágya, hogy szí­nész­nő­ként is bi­zo­nyít­hassa te­het­sé­gét.
  • Szerző: Buster

Zoltán Erika, mióta csak az eszét tudja, énekesnőnek készült, és mindent meg is tett a siker érdekében. Már gyermekként zongorázni tanult és dzsesszbalett órákra járt, érettségi után pedig bárokban énekelt és táncolt. Ekkortájt találkozott Pásztor Lászlóval, a Neoton Família tagjával, aki elindította zenei karrierjét. 1986-ban részt vett az Interpop Fesztiválon, ahol a Szerelemre születtem című slágerével közönségdíjas lett, és egy csapásra országos ismertségre tett szert.  Erika azóta folyamatosan színpadon áll, de eldöntötte, szeretne filmszínészként is bizonyítani. 

"Annak idején, 1980-ban szerepeltem a Ballagás című filmben, majd 98-ban néhány hétig játszottam az egyik napi sorozatban, és mindkétszer teljesen elbűvölt a közeg és a forgatások hangulata.

Tulajdonképpen azóta vágyom rá, hogy újra kipróbálhassam magam színésznőként.

Tetszik a színpadi játék is, hiszen nagyon élveztem a Dr. Bubó és a Retropop musicalben a munkát, de valamiért mégis a filmezés vonz igazán”

– kezdte a napilap keddi számában az énekesnő, aki azt is elárulta, melyik világsztár karaktere áll hozzá a legközelebb.

Ha kíváncsi vagy rá, keresd a napilapot az újságárusoknál!