SZTÁRDZSÚSZ

Zo­ko­gott, mert zak­la­tás­sal vá­dol­ták, még­sem ezért csuk­ták le a sztárapu­kát

Úgy tűnik, R. Kelly nem gon­dos­ko­dik meg­fe­le­lően gyer­me­ke­i­ről. Pénz­ügyi ne­héz­sé­gekre hi­vat­ko­zott, de hiába...
  • Szerző: Ripost

Börtönbe került az amerikai r&b énekest, R. Kelly, akit nemrég engedtek ki az előzetesből egymillió dolláros óvadék ellenében. Kellyt tízrendbeli súlyos szexuális zaklatással vádolják, de most mégsem emiatt kell visszamennie a börtönbe, hanem azért, mert nem fizetett gyerektartást volt feleségének.

Az énekes 161 ezer dollárral tartozik Andrea Kellynek, amit három közös gyerekük után kellett volna kifizetnie a nőnek. Ebből R. Kelly csak hatvanezer dollárt akart fizetni pénzügyi nehézségeire hivatkozva, de a bíró úgy döntött, hogy a teljes összeget hajtják be rajta. Az ügyben a következő meghallgatás március 13-án lesz - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szexuális zaklatásról Kelly nemrég sírva nyilatkozott a CBS-nek. Akkor azt kérdezgette, hogy mégis hogy feltételezhetik ezt róla.Állítása szerint az ő múltjával senki nem lenne olyan hülye, hogy elkövessen hasonló szörnyűségeket.