HŰHA

Zimmer Frei? Százezrekért árulja magát Amerikában Frei Tamás

Több mint 100 ezer forint felárért Frei Tamást kaphatjuk meg extrának az egyik utazási iroda miami ajánlatában. Vajon mit nyújt ezért az összegért a legendás tévés?
címkék:
  • Szerző: The_M

Ha Miamiba utazunk, akár Frei Tamást is felkérhetjük, hogy mutassa be a helyi nevezetességeket. A % az egyik hazai utazási iroda rendkívüli hirdetésére bukkant a Facebookon. 

Ez az extra nem része az útnak, csak akkor találkozhatunk a tengerentúlon élő legendás tévéssel, ha személye megér nekünk körülbelül 140 ezer jó magyar forintot. Ennyi a felára.

A miami kirándulás alapára 399.900 forint, amihez 140 ezer repülőtéri illetek jön, így kapjuk meg a hirdetésen látható összeget. Ez az ár azonban jócskán magasabb, mint a hasonló, Frei-mentes utak a konkurens irodáknál, amik nagyjából  összesen 400.000-be kerülnek. Vagyis Frei jelenléte körülbelül 140 ezer forintba kerül.

A pénzünkért a sikeres íróvá avanzsált egykori riporter mutatja meg nekünk a várost, és szórakoztató történetekkel dobja fel a megszokott idegenvezetést, de csak egy napon.

Azt nem tudjuk, hogy mekkora az érdeklődés az exkluzív utazásra, de ha nem menne a biznisz, akkor javasoljuk Berki Krisztián bevetését is. Jelenleg a TV2 izomcelebje is a napfényes floridai városban él,  és egy ilyen munkára talán még ő is rávehető.

 

 

címkék: