HŰHA

Zim­mer Frei? Száz­ez­re­kért árulja magát Ame­ri­ká­ban Frei Tamás

Több mint 100 ezer fo­rint fel­árért Frei Ta­mást kap­hat­juk meg ext­rá­nak az egyik uta­zási iroda miami aján­la­tá­ban. Vajon mit nyújt ezért az össze­gért a le­gen­dás tévés?
  • Szerző: The_M

Ha Miamiba utazunk, akár Frei Tamást is felkérhetjük, hogy mutassa be a helyi nevezetességeket. A   az egyik hazai utazási iroda rendkívüli hirdetésére bukkant a Facebookon. 

Ez az extra nem része az útnak, csak akkor találkozhatunk a tengerentúlon élő legendás tévéssel, ha személye megér nekünk körülbelül 140 ezer jó magyar forintot. Ennyi a felára.

A miami kirándulás alapára 399.900 forint, amihez 140 ezer repülőtéri illetek jön, így kapjuk meg a hirdetésen látható összeget. Ez az ár azonban jócskán magasabb, mint a hasonló, Frei-mentes utak a konkurens irodáknál, amik nagyjából  összesen 400.000-be kerülnek. Vagyis Frei jelenléte körülbelül 140 ezer forintba kerül.

A pénzünkért a sikeres íróvá avanzsált egykori riporter mutatja meg nekünk a várost, és szórakoztató történetekkel dobja fel a megszokott idegenvezetést, de csak egy napon.

Azt nem tudjuk, hogy mekkora az érdeklődés az exkluzív utazásra, de ha nem menne a biznisz, akkor javasoljuk Berki Krisztián bevetését is. Jelenleg a TV2 izomcelebje is a napfényes floridai városban él,  és egy ilyen munkára talán még ő is rávehető.

Eközben a címlapon