RIPOSTER

Ezért veszett nyoma egy MSZP-s politikusnak!

Sápi Attila vállalkozásán 100 millió forintos köztatozást kér számon a NAV.
  • Szerző: WM

Mint azt már a %% is megírta, Sápi Attila ez év január 5-én tűnt el. A szocialista politikust már sok helyen keresték, de egyelőre semmi nyomra nem bukkantak. Már az is közismert egy ideje, hogy  Sápi cégén 100 millió forintot szeretne behajtani a NAV.

A nyomozók nem zárják ki, hogy a politikus szűk baráti és családi köre többet tud annál, mint amit a hatóságoknak eddig elárultak. Egyre inkább úgy fest, hogy az MSP-s politikus a vállalkozása miatt tűnt el. A Magyar Nemzet azt írja rendőrségi forrásokra hivatkozva, hogy az MSZP-s Sápi cégén 100 millió forintos köztatozást kér számon a NAV, bár a lap úgy tudja, hogy ezt nem is az ő cége, hanem annak alvállalkozói halmozták fel. 

Az időközben felszámolt cég magánnyomozással is foglalkozott, de a főtevékenysége az őrzés-védelem volt. Tóth Csaba zuglói országgyűlési képviselő elmondta, hogy a céghálóban alatta álló cégeket már vagy felszámolták, vagy megszűntek járulékfizetés nélkül, így a NAV az egyetlen utolérhető cégen, Sápi Attila cégén kereste a tartozást.