LELKIZŐ

Így em­lé­kez­tek meg a ti­zen­nyolc éve el­hunyt Zámbó Jimmy­ről - Fotók

Az éne­kes 2001 ja­nu­ár­já­nak haj­na­lán lett vég­ze­tes fegy­ver­bal­eset ál­do­zata. A ra­jon­gók egy része most is, mint min­den évben, a sír­já­nál bú­csú­zott a sztár­tól.
  • Szerző: ripost

Kisebb tömeg és öccse, Zámbó Árpy jelent meg szerdán kora délután Zámbó Jimmy sírjánál.

Az énekes szerettei számára tizennyolc éve nehéz nap a január másodika, miután a végzetes hajnalon Jimmy fegyverbaleset áldozata lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A GALÉRIÁHOZ KATTINTS A KÉPRE!
A GALÉRIÁHOZ KATTINTS A KÉPRE!
Fotó: Markovics Gábor

A szerda délutáni megemlékezésen néhány rajongó is tiszteletét tette, köztük egy nyugalmazott református lelkész, aki tizenöt éven keresztül készítette a család által oly sokszor átadott Jimmy-díjakat. 

"Jimmy egy életrevaló, vidám ember volt. Mindenki elismerte az ember-, család- és közönségszeretetét. A dalai, az énekei örök mondanivalót tartalmaznak. A szeretetről szólnak, ami a legfontosabb ebben az életben" - mondta el Bereczki András nyugalmazott lelkész.

Az atya a kis tömeg ellenére teljes szívvel végezte el a halotti megemlékezést, aminek a végén szenteltvizet szórt Zámbó Jimmy sírjára. A zenész testvére, Zámbó Árpy a -nak elmondta:

"Nem az a fontos, hogy hányan vannak most itt a temetőben, hanem az, hogy még most is több millió rajongója van a testvéremnek" - mondta szűkszavúan.

Eközben a címlapon