LELKIZŐ

Ezt üzente a ra­jon­gók­nak Jimmy édes­anyja az év­for­du­lón

Zámbó Jimmy csa­ládja idén ti­zen­ha­tod­szor nem ün­neplte meg a szil­vesz­tert, hi­szen ez a nap szá­mukra egyet je­lent a sze­re­tett apa, fiú és test­vér el­vesz­té­sé­vel. A Ki­rály ugyanis az újév haj­na­lán szen­ve­dett tra­gi­kus bal­ese­tet.
  • Szerző: Buster

A család gyásza azóta sem enyhül. A fájó emlékeket azonban életben tartja a rajongók szeretete. Éppen ezért olyan nehéz a családnak megoldani, hogy Zámbó Jimmy szívbeteg édesanyja ne zaklassa fel magát. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Itthon már évek óta nem téma Jimmyke halála, de ez nem azt jelenti, hogy képesek lennénk feldolgozni a gyászunkat. Egyszerűen csak mindannyian elfáradtunk.

Az évnek ebben a szakában különösen fontos, hogy eltereljük a gondolatainkat.

Erősnek kell maradnunk, mert ha édesanyánk azt látja, hogy magunkba roskadunk, ő sem tud másra gondolni. Persze ilyenkor is együtt látogatjuk meg a testvérünk síremlékét, de nem beszélünk arról a borzalmas éjszakáról. Anyu a kocsiban marad, amíg mi elhelyezzük a virágokat, majd hazamegyünk és igyekszünk úgy tenni, mintha egy átlagos hétköznap lenne. Nem ünnepelünk, csak tesszük a dolgunkat és vigyázunk anyura…”

– mondja a -nak Zámbó Marietta, akitől édesanyja, Anna néni vette át a szót.

"Köszönöm az érdeklődést és a felém áradó szüntelen szeretetet, amit a fiam rajongóitól kapok. Higgyék el, nagyon fontos ez nekem!

Eközben a címlapon
Tudom, hogy közeledik az évforduló, de nem szeretek erről beszélni és ebben segít a családom is.

Egyébként jól vagyok. Pont úgy, ahogyan ennyi idősen lehetek…”

– árulta el a 91 éves asszony.