SZTÁRDZSÚSZ

Anyák, akik előtt tit­kol­ták gyer­me­kük tra­gé­di­á­ját

Egy szü­lő­nek semmi sem lehet fáj­dal­ma­sabb, mint el­te­metni saját gyer­me­két.

Ennél már csak az borzalmasabb egy anyának, ha titkolják, hogy elveszítette fiát, vagy lányát. A vasárnap hajnalban elhunyt Gábor Zsazsának utolsó férje soha nem árulta el, hogy lánya, Francesca egy éve elhunyt. Ezzel akarta kímélni a világsztárt. Nem ez volt az első eset…

Bujtor István halálhíréről napokig hallgattak

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: MTI

Csak napokkal később merte elmondani családja az akkor 99 éves Tinka néninek, hogy fiát elvesztette. Gundel Katalinnak, a híres vendéglátós dinasztia sarjának kegyetlen sors jutott. Latinovits Zoltán, Bujtor István és Frenreisz Károly édesanyja két gyermekét temette el. A színészlegendát 1976-ban veszítette el, Balatonszemesen elütötte egy vonat. Akkor azt beszélték, hogy öngyilkos lett, de édesanyja ezt sosem fogadta el. 2009. szeptember 25-én jött a megrázó hír: meghalt Bujtor István.A család akkor is inkább hallgatott az idős asszony előtt, nehogy újabb tragédia történjen.

Gábor Zsazsa soha nem tudta meg lánya elvesztését

Fotó: Twitter

A vasárnap hajnalban elhunyt magyar világsztár soha nem tudta meg, hogy egyetlen lánya elment. Hivatalos nevén Constance Francesca Gabor Hilton 67 éves korában stroke-ban halt meg, de Gábor Zsazsa utolsó férje, felesége védelmében nem mondta el neki a gyászhírt. Frédérick von Anhalt akkor azt nyilatkozta: „Soha nem fogom megmondani neki, mert nemcsak összetörné a szívét, de meg is ölné a hír. Magas a vérnyomása, még agyvérzést kapna. A férfi betartotta ígéretét.”

Eközben a címlapon

Jimmy édesanyja a tévéből tudta

Tragikus reggel virradt 2001. január 2-án a Zámbó családra, amikor kiderült, hogy az aranytorkú énekes, Jimmy véletlenül fejbe lőtte magát. A család eleinte titkolni szerette volna Jimmy édesanyja, Anna néni előtt a tragédia hírétmár akkor is, amikor a Király még az életéért küzdött. Anna néninek ugyanis már akkoriban is hanyatlott az egészsége, nem sokkal előtte műtötték meg a szívét.

A borzalmas ráébredés azonban nem maradhatott el.Anna néni a televízióból tudta meg, hogy szeretett fia nincs többé, mit sem sejtett újév napján arról, hogy fia életéért a kórházban küzdenek. Az asszony vigasztalhatatlan volt, és a mai napig az: szerettei tartják benne a lelket, ő pedig azóta is gondosan ápolja Jimmy emlékét.

Márta néni nem sejtette, hogy Somló beteg

Fotó: Markovics Gábor

A legendás zenészt és bátyját hét éves korától nevelte Márta néni, miután vérszerinti anyjuk elhagyta a családjukat. Somló Tamás édesanyjaként szerette mostoháját,aki elől évekig titkolták, hogy daganatos betegségben szenved. Márta nénit, most júliusban 102 évesen hatalmas sokk érte, amikor kiderült, szeretett fia elhunyt.