SZTÁRDZSÚSZ

Meg­szó­lalt a csa­lád, ezt üze­nik Zámbó Jimmy beteg ra­jon­gó­já­nak!

Az éne­kes ro­ko­nait meg­ha­totta a nem min­den­napi tör­té­net, ami kör­be­járta az in­ter­ne­tet.

Zámbó Jimmy egész családját meghatotta a hír, miszerint egy idős asszony életét az elhunyt énekes egyik dala mentette meg.

A nem mindennapi hírt az Országos Mentőszolgálat tette közzé a Facebook-oldalán pénteken. A beszámoló szerint egy idős asszony elesett a lakásában, és olyan csúnyán megütötte magát, hogy képtelen volt telefonon segítséget kérni.

EZT OLVASTAD MÁR?

A zenegép távirányítója azonban a közelében volt, ezért, hogy felhívja magára a figyelmet, másfél órán át maximum hangerőn bömböltette Zámbó Jimmy Nézz le rám, ó, Istenem című dalát.

A lakók tudták, hogy az asszony Jimmy egyik legnagyobb rajongója, ám a hangos zenét egy idő után már ők is megelégelték. Az idős hölgy imái meghallgatásra találtak, a szomszédok betörték az ajtót és kihívták a mentőket a sérült asszonyhoz.

A hír eljutott Zámbó Jimmy családjához is. Öccséhez, Zámbó Árpyhoz is, aki meghatódva értesült a nem mindennapi történetről.

"Még most is borsódzik a hátam, ha belegondolok, mit élhetett át szegény asszony. Nagyon örülök, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy felhívja magára a figyelmet, és a testvérem dala által hamar megérkezett hozzá a segítség" - mondta el a -nak Árpy, aki szívesen találkozna is a hölggyel.

"Február 24-én lesz a testvérem tiszteletére rendezett emlékkoncert. Bár oda az idős asszony az állapota miatt még nem tudna eljönni, de örömmel látnánk őt a jövő évi megemlékezésen! Addig is azt kívánom neki, hogy gyógyuljon meg mihamarabb!" - fogalmazott a néhai énekes testvére.

Árpy szerint ezzel az esettel együtt ő és a családja már legalább egy tucat olyan emberről tudnak, akiknek az életét valamilyen módon Zámbó Jimmy dalok mentették meg.