LELKIZŐ

Za­lat­nay Cini meg­törte a csen­det: Újabb csa­pás érte

Bár a 69 éves éne­kesnő öröm­mel fo­gadta volt férje kö­ze­le­dé­sét, újra csa­lód­nia kel­lett. Már nem elő­ször...
  • Szerző: Doris

Megrázó vallomást tett a Blikknek Zalatnay Sarolta! Az énekesnő exférje, a pornóproducer Márton Csaba egy tiszavirág életű házasság után épp azelőtt hagyta el őt, hogy Cini börtönbe került volna. Aztán, 13 év elteltével tavaly év végén nagy meglepetésre újra jelentkezett.

Fotó: Markovics Gábor

Zalatnay már-már azt hitte, hogy újra van esélye a mindent elsöprő szerelemre, de újra csalódnia kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Gyanakvás nélkül, örömmel fogadtam, hogy újra nyit felénk. Meg is köszönte, hogy amikor felhívott először, nem küldtem el rögtön a francba" - kezdte a lapnak Cini.

Az énekesnő lánya volt az egyetlen, aki már akkor tudta, anyjának nem lenne szabad megbíznia a férfiben. Niki épp ezért egy Facebookon közzétett nyílt levélben szólította fel nevelőapját arra, hogy azonnal tűnjön el az életükből. Erről a számolt be elsőként.

Később kiderült, a férfi csak egy piramisjátékba akarta beszervezni Cinit, ezért kereste meg annyi év után.

"Ezután eltűntem, de ő hívogatott, sms-eket küldött, üzent minden fórumon. Kérdezte, hogy „nincs már köztünk kapcsolat?”. Erre én megmondtam neki, hogy van, de csak lelki, pontosabban volt. Én sosem bántottam őt, óriási hőfokon égett a szerelmünk, ezer éve nem láttuk egymást, nem gondoltam volna, hogy nekünk haragban kell elválnunk"

Eközben a címlapon

- folytatta keserűen Zalatnay, aki ezek után örökre szakítani akar a férfival, mert úgy érzi, volt szerelme csúnyán becsapta.