SZTÁRDZSÚSZ

Élő adás­ban, új sze­rel­mé­vel tá­lalt ki meg­rom­lott há­zas­sá­gá­ról Young G!

A rap­per hó­na­pok óta külön él a fe­le­sé­gé­től, mi­u­tán egy csi­nos mo­dell sze­mé­lyé­ben ta­lált rá az új sze­re­lem. A sza­kí­tás rész­le­te­i­ről a FEM3 Ca­fé­ban me­sélt őszin­tén.

Nyolc hónapja már, hogy teljesen megromlott Young G, avagy Rácz Béci házassága! A rapper akkor elköltözött feleségétől, Adrienntől, és rögtön össze is bútorozott új barátnőjével, Norinával.

A rapper és a modell nemrégiben a FEM3 Caféban beszélt az újra megtalált boldogságról és arról, hogyan viseli Béci kislánya a szülei válását. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Fem3

Napsugár még csak ötéves, ezért a szerelmesek ügyelnek arra, hogy a jelenlétében fizikailag ne érintkezzenek egymással.

"A gyereket semmiképpen nem akarjuk felzaklatni. Ha Napsugár velünk van, akkor egymás kezét sem fogjuk meg, puszit sem adunk a másiknak" - mondta el Béci, aki arra is kitért, mennyire nehéz békességben elválni a feleségétől.

"Éveken át próbálkoztam, hogy megjavítsam a megromlott párkapcsolatunkat, sokszor és sokféle módon. Ez a próbálkozásom mindig kudarcba fulladt, sokat voltam lelkileg padlón emiatt. Mostanában pedig főleg rosszul érzem magam, mert a gyereknek nem tudom ugyanazt adni, mint korábban. Próbálom, de a másik fél nem olyan mértékben partner ebben, mint kellene" - fogalmazott a rapper, aki bízik benne, hogy volt kedvese is félre tudja majd tenni a sértettségét.

Norina elfogadta, hogy szerelmének örökre a kislánya lesz a legfontosabb, de mivel ő is szereti Napsugárt, ezért elfogadja a helyzetet és nem akadályozza őket a kapcsolattartásban.

Eközben a címlapon