SZTÁRDZSÚSZ

Óri­ási be­je­len­tést tett Weisz Fanni: be­vitte a mély­ütést édes­any­já­nak

A siket mo­dell más­fél hete fe­le­ség, és re­méli, hogy ha­ma­ro­san édes­anya is lesz.
  • Szerző: bdf

Nem vesznek tudomást a nehezítő tényezőkről! Csak a boldogságukra koncentrálnak, és az esküvő után már a családalapítást tervezi Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A szerelmesek másfél hete házasodtak össze. Mint kitudódott, a siket modell családja nem volt jelen az esküvőn, de a pár szerint kiválóan sikerült.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig az volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült, mindenki imádta" – mondta el a Blikknek a fiatal ara, aki kitért a családalapítás kérdésére is.

"Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban.

A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnék majd adni, hogy boldogok legyenek az életben.

"Úgy gondolom, ha ő vagy ők boldogok lesznek, én is az leszek" – jelentette ki Fanni.

Korábban Fanni édesanyja, Ágnes elmondta, retteg attól, hogy a viszonyuk még rosszabb lesz, ha Fanninak gyermeke születik. Hozzátette, attól is fél, hogy soha nem látná unokáit a kialakult családi vita miatt.