SZTÁRDZSÚSZ

Itt van­nak az iz­gal­mas rész­le­tek: ilyen lesz Weisz Fanni álom­es­kü­vője

El­kez­dő­dött a vissza­szám­lá­lás! Né­hány héten belül örökre össze­köti az éle­tét Weisz Fanni és ked­vese, Haj­másy Péter. A sze­rel­mes­pár a Ri­post­nak árult el né­hány iz­gal­mas rész­le­tet a lag­zi­ról.
  • Szerző: bdf

Augusztus elején egybekel az ország egyik kedvenc celebpárosa, Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ami a nagy napunkat illeti, természetesen van bennünk némi izgalom, de ez normális. Általában én mindent túlizgulok, de Peti egyáltalán nem. Ebben is jól kiegészítjük egymást” – kezdte mosolyogva a -nak Fanni, aki hozzátette, a ceremóniát jeltolmács is segíteni fogja.

„Természetes, hogy jeltolmács is jön. Peti nagyon figyelmes volt, már a kezdetekben is beszéltünk róla. Lesznek siket barátok, és ez a mi nyelvünk. Számunkra ez magától értetődő” – fűzte hozzá a modell, aki vőlegényével közösen hozta meg a döntést, hogy kihagyják a templomi szertartást. Ebben azonban nagy szerepe volt Csák-Borbély Edinának, Fanniék esküvőszervezőjének.

 „Igazság szerint lebeszéltem Fanniékat a templomi szertartásról, de szerencsére ők sem ragaszkodtak hozzá túlságosan. A jeltolmácsolás miatt már a polgári esküvő is hosszadalmasabb lesz, körülbelül háromnegyed óra.

Azt szeretnénk, hogy életük legszebb napját ne a rohanás jellemezze, hanem egy színvonalas, összetett és megható ceremónia keretein belül kössék össze az életüket

– mondta el a -nak Edina, akitől még több izgalmas részletet is megtudtunk Fanniék nagy napjáról.

Ezekről bővebben a napilap szombati számában olvashatsz!