LELKIZŐ

Weisz Fanni férje ér­de­kes ki­je­len­tést tett le­endő gyer­me­kük­ről

Haj­másy Péter és Weisz Fanni az es­küvő után a babát ter­ve­zik. Egy ge­ne­ti­kust is fel­ke­res­tek, hogy meg­tud­ják, mennyi az esé­lyük siket gyer­mekre.
  • Szerző: Ripost

A szerelmesek nyáron, Fanni családjának tiltakozása ellenére összeházasodtak, és készen állnak arra, hogy még ennél is szorosabbra fűzzék a kapcsolatukat. A 2019-es év a babázásról fog szólni számukra – legalábbis remélik.

„Nem tartjuk fontosnak feltétlenül követni a hagyományokat, de alapvetően azt terveztük már rég, hogy előbb összeházasodunk és utána jöhet a gyerek” – mondta Hajmásy Péter, aki azt is elárulta, ha már egy bébi megérkezett, könnyen lehet, hogy hamar jön a következő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Két gyereket vettünk tervbe, és tulajdonképpen persze mindegy, hogy kislányok vagy kisfiúk lesznek, ugyanúgy fogjuk szeretni. De azért én azt szeretném, ha egy fiú és egy lány lehetne” – mondta mosolyogva Péter a Borsnak, aki szerelmével olyannyira komolyan gondolja a babaprojektet, hogy ennek kapcsán már egy vizsgálaton is át­estek.

A házasok kíváncsiak voltak, hogy Fanni siketsége örökölhető-e. Kiderült, Fanni nem hordoz olyan géneket, amik arra utalnának, hogy a babájuk is feltétlenül siket lenne.

Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni.

Eközben a címlapon