HŰHA

Ször­nyű gyanú, bu­da­pesti csa­tor­na­rend­szer­ben ke­ring­het VV Fanni teste!

A no­vem­ber­ben el­tűnt fi­a­tal lány holt­teste még min­dig nem ke­rült elő, a gya­nú­sí­tott pedig meg­bu­kott a po­li­grá­fos vizs­gá­la­ton.

Borzalmas lehetőséget osztott meg a közvéleménnyel a novemberben eltűnt Novozánszki Fanni családjának ügyvédje. Dr. Lichy József szerint könnyen lehet, hogy nem tavakban és folyókban, hanem a budapesti csatornarendszerben kell keresni VV Fanni holttestét.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors megtudta, hogy Fanni feltételezett gyilkosa egy vízzel kapcsolatos kérdésen bukott meg hetekkel ezelőtt a poligráfos vizsgálaton: ekkor derült ki, hogy a lány teste minden bizonnyal valamilyen vizes helyen lehet.

Emiatt két hete nagy erőkkel keresték Fanni testét a Duna egy bizonyos pontján, ám a keresés eredménytelen volt. Dr. Lichy József szerint ez nem is meglepő, hiszen a családnak van egy szörnyű, ám egyre valószínűbbnek tűnő sejtése.

"Nagyon tartunk attól, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. 

Ha ez így történt, Fanni teste bekerült egy 600 kilométer hosszú, tekergős rendszer áramlásába, és ott kering valahol

- osztotta meg a hátborzongató gyanút az ügyvéd a Borssal.