SZTÁRDZSÚSZ

10 mil­li­ókba kerül a VV Fanni holt­tes­té­nek ke­re­sése

A nyo­mo­zó­cso­port min­den ren­del­ke­zésre álló esz­közt bevet annak ér­de­ké­ben, hogy meg­ta­lál­ják az el­tűnt lány holt­tes­tét.
  • Szerző: Buster

Novozánski Fanni, vagy ahogy az egész ország ismerte,  VV Fanni több mint két hónapja tűnt el. A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi a lány földi maradványait, mivel az már a nyomozás korai szakaszában világossá vált, hogy a lány már nem él.

A gyanúsított előzetesben van, de tagadja, hogy köze lenne Fanni megöléséhez. Ez a tény nehezíti a nyomozást, hiszen ha nincs holttest, nagyon nehéz beigazolni a gyanút. Fanni testének hollétéről pedig csak az elkövető tudhat. Ezért hoztak létre egy nyomozócsoportot, akik éjjel nappal elemzik az információmorzsákat. Ez pedig rengeteg pénzbe kerül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A rendőrségen egy külön nyomozócsoport csak ezzel az üggyel foglalkozik. Ez csak kiemelt, indokolt esetekben fordul elő. A holtest utáni kutatás és az adatgyűjtés komoly bűnügyi költségeket jelent.

Az elmúlt néhány hét megfeszített munkája már eddig is tízmilliókba került

– tudta meg az ügyet jól ismerő forrásától a Lokál.

"Vannak olyan területek, ahol a cellainformációk szerint időzött a feltételezett elkövető, így ott tüzetesen vizsgálódnak a rendőrök. Az ügybe különböző szakértőket vontak be, akik elemzik a rögzített adatokat. Hogy mennyire akkurátusan teszik a dolgukat, talán az példázza a legjobban, hogy a gépkocsiban talált talajmaradványokat is elemzik, ily módon ugyanis az adott régióban jellemző talajtípusok alapján eljuthatnak a helyszínhez"

- mondta  a lapnak az informátor. 

Eközben a címlapon