FÜLES

Újabb fej­le­mény VV Fanni ha­lá­lá­nak ügyé­ben!

A rend­őrök min­dent meg­tesz­nek, hogy ki­de­rít­sék, ki és ho­gyan vég­zett a no­vem­ber­ben el­tűnt fi­a­tal lánnyal.
  • Szerző: ripost

Még mindig nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a tavaly november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni ügyében. Az egykori valóságshow-szereplőről most kiderült, halála előtt szervizbe adta hosszú ideje használt mobiltelefonját, amit a rendőrség megtalált és le is foglalt.

A hatóság azt reméli, hogy a készülékben még több bizonyítékot találnak a lány feltételezett gyilkosáról, mivel gyanítják, hogy már az eltűnés előtti hónapokban is beszéltek egymással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook

"A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek" - mondta el a Blikknek egy informátor.

A lapnak a lány édesanyja, Kati is nyilatkozott, aki jól emlékezett arra, hogy utolsó napjaiban a lánya már egy új telefont használt a régi helyett.

"Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök. A lányomat persze már semmi nem hozza vissza, az a helyzet. Persze tudni akarom, hogy mi történt vele vagy hol van most.

Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk semmit, és nekem már a legvadabb, legdurvább dolgok jutnak eszembe.

Én csak szeretném újra megölelni, semmire nem vágyom jobban, de érzem, hogy ez már nem válhat valóra" - fogalmazott sírva az asszony.

Eközben a címlapon

A lány eltűnése óta előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, ő azonban nem hajlandó beismerni a gyilkosságot.