SZTÁRDZSÚSZ

Ha­lá­los fe­nye­ge­té­se­ket ka­pott VV Fanni fel­té­te­le­zett gyil­kosa

Élet­ve­szé­lyes fe­nye­ge­tést ka­pott a bör­tön­ben a No­vo­zánszki Fanni meg­ölé­sé­vel gya­nú­sí­tott férfi.

B. László november óta ül előzetesben, néhány hete pedig kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, ám a bíróság elutasította azt. Mindez azt jelenti, hogy augusztusig biztosan rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

B. László ügyvédje is kérvényezte, hogy védence augusztusig házi őrizetbe kerülhessen, most pedig kiderült, ennek többek között mi lehet az oka.

„"Az unokaöcsémet a többi rab többször is életveszélyesen megfenyegette. Rettenetes dolgokat kiabáltak át neki a cellákból. Például hogy „Megölünk, kinyírunk!”, „Fanniért az életeddel fogsz fizetni!”. Laci nagyon megijedt, hiszen nem tudta, hogy az őt fenyegetők valóra váltják-e az ígéreteiket

– mondta a Blikknek a gyanúsított korábbi védője, egyben nagybátyja, dr. Brodmann Péter, aki szerint a börtönparancsnokságnak köszönhető, hogy nem történt nagy baj.

„Időben közbeléptek, és a szabályok betartásával olyan megoldást alkalmaztak, hogy ne is érintkezzen, ne is találkozzon azokkal, akik megfenyegették. Így már legalább az életéért nem kell aggódnia. Most olyanokkal van egy cellában, akik biztos nem fogják bántani. A sétákra is csak velük mehet, az étkezés pedig nem probléma, hiszen azt a cellába kapják, ott fogyaszthatják el az ételt – mondta az ügyvéd.