FÜLES

Vá­rat­lan for­du­lat VV Fanni ügyé­ben, újabb gyanú me­rült fel!

A fi­a­tal lány tes­tét im­má­ron egy egé­szen más te­rü­le­ten ke­resi a rend­őr­ség, le­het­sé­ges, hogy most jó nyo­mon jár­nak.

A Dunában keresik tovább VV Fanni holttestét! Az egykori valóságshow-szereplő tavaly november óta tartó ügyében számos eddigi nyom tévesnek bizonyult, ám most úgy tűnik, a rendőrség jó nyomon jár.

Búvárok és speciális szakemberek segítségével kutatják hétfő óta 24 órában Fanni holttestét a Duna egy bizonyos pontján, mert a rendőrség azt valószínűsíti, hogy Fanni testét a gyilkosa egy nádas közelében rejtette el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez a gyanú már télen is felmerült, ám a rossz időjárási körülmények miatt csak most van lehetőség átkutatni a kérdéses területet.

A nyomozóknak a gyanúsított cellainformációi alapján pontos képük van arról, hogy a lány eltűnésekor B. László milyen helyszíneken fordult meg, és miután már ezek közül többet átvizsgáltak, úgy tűnik, a dunai nádas van soron.

Mindeközben Fanni édesanyja képtelen elengedni a lányát, és mindennél jobban szeretne információhoz jutni a hollétével kapcsolatosan.

"Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal."

Eközben a címlapon
Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély.

"Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót" - mondta a Blikknek Novozánszki Katalin.

Az ügyben még korábban letartóztatta a rendőrség B. Lászlót, akit Fanni megölésével gyanúsítanak. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van, ám tagadja, hogy köze lenne a gyilkossághoz: állítja, csupán elvitte egy helyszínre az alélt lányt, de nem ő végzett vele.