RIPOSTER

Döntő elő­re­lé­pés VV Fanni ügyé­ben, erre szá­mít a csa­lád

A csa­lád ügy­védje sze­rint a rend­őr­ség a leg­jobb nyo­mon halad, így végül meg­ol­dód­hat a több hó­na­pos rej­tély.
  • Szerző: Ripost

Jó nyomon jár a rendőrség VV Fanni ügyében a család jogi képviselője szerint. Dr. Lichy József szerda reggel a Music FM műsorában beszélt a rejtélyes gyilkossági ügyről.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyanúsított, B. László saját bevallása szerint azért ment a nő lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány alélt volt, amikor megérkezett. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a őt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Szerdán reggel dr. Lichy József elmondta, hogy ez a vallomás, melyet B. László korábbi védője hozott nyilvánosságra, nem logikus, és nem is életszerű.

Lichy József beszélt a napokban megtalált véres kötélről is, amelyen három DNS-minta van. A vérnyom Fannié, a második DNS-minta a gyanúsítotté, a harmadik pedig egy eddig ismeretlen férfié, aki  büntetlen előéletű.

Az ügyvéd szerint a kötél segítségével emelhették, cipelhették esetleg Fanni testét. Az ügyben nemrég felmerült Fanni egy új barátnőjének, Erikának a neve is, de a nőnek érdemben valószínűleg nincs köze Fanni halálához.

Novozánszki Fanni édesanyjával egyébként gyakran beszél Lichy József ügyvéd, az anya kitart, próbál erős maradni. Fanni szüleit már csak két dolog motiválja: az, hogy eltemethessék a lányukat, és kiderüljön, ki a tettes - írja a Blikk.