HŰHA

VV Fanni miatt akad­tak ki a rend­őrök volt kol­lé­gá­jukra

Az egy­kori nyo­mozó, volt kol­lé­gái sze­rint csak árt a gyil­kos­sági nyo­mo­zás­nak azzal, hogy fo­lya­ma­to­san szak­ér­tő­ként nyi­lat­ko­zik az ügy­ről.
  • Szerző: Buster

Lassan három hónap telt el VV Fanni eltűnése óta, de a nyomozás eddig nem vezetett eredményre. A rendőrség szerint annyi biztos, hogy a fiatal lányt megölték, és azt is tudják, ki lehet az elkövető, de bizonyítani sajnos nem tudják a tettét. Egyes rendőrök szerint ráadásul nem könnyíti meg munkájukat a ma már szakértőként dolgozó egykori sztárnyomozó, és a család ügyvédje sem.

Doszpot Péter és a jogi képviselő ugyanis folyamatosan nyilatkoznak az újságoknak és különböző tévéműsorokban és remek tippekkel szolgálnak a gyanúsított védőinek, még ha nem is ez a szándékuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az idő túlnőtt Doszpoton. Az egykori sztárnak kikiáltott nyomozó, focinyelven szólva ma már nem férne be a kezdő tizenegybe. VV Fanni ügyére semmi rálátása sincs, nem ismeri a részleteket, éppen ezért nem is kellene véleményeznie, főleg nem tippeket adnia a gyanúsítottnak és védőjének"

- mondta a Borsnak egy nyomozó, akinek szavaival összecseng a hatóság közleménye is.

Fotó: Keller Mátyás

"A rendőrségi nyomozás következetes. Célja a történeti tényállás teljes körű felderítése, melyhez a tervszerű munka és nem a magukat életvédelmi szakértőnek tituláló egykori nyomozók, valamint védőügyvédek ötletelései vezetnek,így a nyomozóhatóság a jövőben is ezek alapján, a nyilvánosság kizárásával végzi feladatát"

– írta a rendőrség, melyben egyértel­műen B. László és a Novozánszki család ügyvédjére, illetve Doszpot Péterre céloztak.

Eközben a címlapon