BOZÓT

Vonát le­ve­he­tik a párt­lista első he­lyé­ről. Az isz­lám lett a veszte?

Vol­ner át­ve­szi Vona he­lyét? Kínos hely­zet­ben a Job­bik tag­sága. Vona Gábor sze­rin­tük po­li­ti­kai ön­gyil­kos­sá­got kö­ve­tett el, ami­kor el­kö­te­lezte magát a musz­lim val­lás mel­lett. Dobó Ist­ván és Gár­do­nyi Géza forog a sír­já­ban...
  • Szerző: Ripost
Még a pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető, videóra rögzített politikai nyilatkozatait. A párttagokat pedig egyenesen megdöbbentette mindez. Szerintük Vona politikai öngyilkosságot követett el, ezért le kell váltani - írja a Faktor.

Mint ismeretes több videonyilatkozat, sőt egy eddig ismeretlen könyvrészlet is nyilvánosságra került, amelyeken Vona Gábor hitet tesz a politikai iszlám, sőt maga Allah mellett.

A gárdistában jobban bíznak

A Faktor információ szerint Vonát, mivel  muszlim rajongása miatt teljesen hiteltelenné vált, félre akarják állítani.  A helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok helyetteseként szerintük sosem vetemedne olyasfajta árulásra, hogy a muszlimok és Allah mellett kötelezze el magát.

Sokan hinni sem akartak a fülüknek, csak a felvételek többszöri lejátszása győzte meg őket arról, hogy a pártelnök valóban a muszlim hitet, a politikai iszlámot sőt magát Allahot élteti. Nem egyszer, nem kétszer, hanem sorozatos politikai hitvallásként.

„Szégyelljük magunkat helyette is!” -mondják a párt ma még névtelenséget kérő vezetői és szimpatizánsai. „Gábor úgy látszik még az Egri csillagokat sem olvasta, Dobó István és Gárdonyi Géza foroghat a sírjában.”

Érthetetlen számukra, hogy miért kötelezte el magát Vona Gábor keresztény létére a saját vallásával szemben lenéző, sőt azt erőszakkal kiszorítani akaró nézetek mellett. Méghozzá annyira szélsőségesen fogalmazva, hogy pártja, sőt az egész emberiség, de még a saját maga számára személyesen is utolsó reményként(!) jelölte meg a politikai iszlámot.

Eközben a címlapon
Vona párton belüli ellenlábasai már nagyon keményebben fogalmaznak. Szerintük a pártelnök,  az Allah és a muszlim vallás melletti elköteleződéssel lényegében rátámadt a Jobbikra. Ezért a lehető leghamarabb félre kell állítani. A párt egyre csökkenő esélyeit ugyanis tovább rombolja, a szimpatizánsokat végleg összezavarja iszlamista kijelentéseivel.

Zuhan a Jobbik

Ráadásul a legfrissebb közvélemény kutatási adatok a Jobbik további zsugorodásáról szólnak. A párt az utóbbi időszakban elvesztette támogatóinak csaknem a felét.

Az év végi mélypontjához képest is tovább gyengült januárban a Jobbik: a pártra a biztos szavazók körében mindössze 13 százalék voksolna.

Ez azt jelenti, hogy a 2014-es listás választási eredményhez (20,7 százalék) képest tízből közel négy biztos szavazót vesztett Vona Gábor pártja – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült közvélemény-kutatásából.

Újra  hitet tett az iszlám mellett

Röviddel ezelőtt újabb bizonyíték került elő a Jobbik elnökének iszlám-rajongásáról. A hirado.hu a következőt publikálta:

Vona Gábor „Született augusztus 20-án” című könyvében fejtette ki, hogy szerinte az „iszlám a fény”. Így fogalmaz: “(…) ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt. Sikere vagy kudarca nem az iszlám és Amerika/Izrael viszonylatában, hanem az emberiség szempontjából lényeges számomra. Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem. És nem lesz happy end…
Az iszlám a fény! Vona Gábor ebben a könyvben is hitet tett az iszlamizmus mellett.
Az iszlám a fény! Vona Gábor ebben a könyvben is hitet tett az iszlamizmus mellett.