BOZÓT

Vona Gábor me­ne­kül, min­dent le­ta­gad: törli a saját Fa­ce­book­ját is!

Akár­csak a kom­mu­nis­ták, akik idő­ről időre át­ír­ták a saját múlt­ju­kat, a Job­bik el­nöke is meg­pró­bálja el­tün­tetni saját elő­éle­té­nek ma már kínos fe­je­ze­teit. Mintha csak az In­ter­na­ci­o­nálé sorai kel­né­nek új életre: A múl­tat vég­képp el­tö­rölni...

A információi szerint Vona Gábor egész törlőkommandót állított fel, hogy tüntessék el a netről, a Facebookról, a Youtube-ról a korábbi szélsőséges Jobbik-politika bizonyítékait.

Törölni kell a bakancscsattogtatást, a náci jelképeket idéző szimbólumokat, az arab terroristák kedvenc nyaksálját őrző képeket, filmeket. Nem maradhat bizonyíték a Dunába lőtt zsidók emlékét disznólábakkal megbecstelenítők, illetve az emlékművet leköpködő Jobbikos képviselő,  a mai napig a parlamentben Vona mellett ülő Kulcsár Gergely aljasságáról.

Ő például újévkor egy horogkereszttel kívánt BUÉK-ot képviselőtársainak.

Vona október elején adta ki az utasítást, hogy el kell tüntetni a bizonyítékokat. A cukiságkampány sikerét áshatja alá ugyanis minden, a brutális szélsőségességet bizonyító kép, film, dokumentum.

Ezeket a muszlim szent háborúra, az intifádára buzdító képeket is törlésre ítélte Vona.

Eközben a címlapon

Farkasok: törölve!

A lázas eltüntetőakció új lendületet vett a   múlt heti cikke nyomán,melyben azt jártuk körül, hogy Vona Gábor a török terrorszervezet a Szürke Farkasok (ők akarták meggyilkolni többek között II. János Pál pápát is) jelét, a farkasfejet mutatta kezével egy saját maga által posztolt fényképen.

A kép villámgyorsan eltűnt Vona Facebook-oldaláról, a törlő-kommandó jól végezte a dolgát!
Vona ma már kellemetlennek tartja, hogy a terrorszervezettel szimpatizáló képet tett közzé, megpróbálta eltüntetni...
Vona ma már kellemetlennek tartja, hogy a terrorszervezettel szimpatizáló képet tett közzé, megpróbálta eltüntetni...

Még szerencse, hogy azóta több szerverre is sikerült lementeni ezt is, a Jobbik szélsőséges politikájának egyéb dokumentumaival együtt. Akárcsak azt a fotót, amelyen Vona boldogan ünnepel Törökországban a Szürke Farkas-hívek táborának kellős közepén...