SHOWBIZ

Óri­ási be­je­len­tés: új helyre köl­tö­zik a Te­le­kom VOLT Fesz­ti­vál!

A rész­le­tek­ről a szer­dai saj­tó­tá­jé­koz­ta­tón szá­mol­tak be a szer­ve­zők a bu­da­pesti Ak­vá­rium Klub­ban, ahol Sop­ron pol­gár­mes­tere, a Ma­gyar Te­le­kom kom­mu­ni­ká­ciós ve­ze­tője és a Ha­lott Pénz front­em­bere is tisz­te­le­tét tette.

Június 25-én új helyszínen nyitja meg a kapuit a Telekom VOLT Fesztivál!

Fotó: Sulyok László
EZT OLVASTAD MÁR?

A kormány közel egymilliárd forintos támogatásának köszönhetően egy újonnan kiépült szabadtéri fesztiválhelyszínen, a korábbi szomszédságában várja a látogatókat.

Ennek értelmében még legalább 10 évig Sopron ad otthont a VOLT-nak. Idén is világhírű előadókat sikerült meghívni: itt lesz Slash, a Papa Roach, és a Black Eyed Peas is.

"A világ egyik legzseniálisabb gitáros ikonja, Slash már másodszor játszik a fesztiválon. Csakúgy, mint a Papa Roach, de jön a fékezhetetlen energiával tomboló Slipknot, a legendás kaliforniai hip-hop csapat, a Cypress Hill, az újra aktívan koncertező Ugly Kid Joe, a svéd dancemetal zenekar, az Amaranthe, az ismét az eredeti triófelállásban turnézó Black Eyed Peas pedig az összes slágerét elhozza a VOLT közönségének" - mondta el a szerdai sajtótájékoztatón Fülöp Zoltán főszervező.