SZTÁRDZSÚSZ

Vok­­sán Virág: "Unom már a per­­verz férfiak po­­fát­­lan zak­­la­­tá­­sát"

A szexi DJ-t nap mint nap ost­ro­mol­ják a férfiak, és a leg­töb­ben fel­há­bo­rító módon pró­bál­ják őt fel­szedni. A Ri­post­nak el­árulta a leg­dur­vább szto­ri­kat.
címkék:
  • Szerző: MMB.

Voksán Virág már egy éve boldog párkapcsolatban él,a pasik mégis állandóan bepróbálkoznak nála. Habár fellépései közben nem ad alkalmat senkinek az ismerkedésre, rajongói oldalán ezernyi üzenetet kap.

A -nak elmesélte a legdurvább eseteket, és azt, hogy mivel verik ki nála a biztosítékot a pofátlan férfiak.

Nagyon sokan vannak, akik meztelen képet küldenek magukról, körülbelül két önkielégítés közben írnak rám. Sokszor kapok ilyen mocskos üzeneteket, sőt kapcsolatban élő pasiktól is érkeznek levelek. Azért az elég durva, hogy látom a profilképén, hogy a barátnője mellett mosolyog, közben meg nekem ír, hogy jaj de meg…nálak. Unom már a perverz férfiak pofátlan zaklatását.

"De persze van, aki csak meghív egy vacsorára, vagy éppen jobban meg szeretne ismerni" – árulta el a dögös DJ, akinek már zenélés közben is vallottak szerelmet.

A bulijaimon a fiatalabbak szoktak a telefonjaikba üzeneteket írni nekem, és azt mutogatják, miközben pörgetem a lemezeket. 'Tizennégy éves korom óta szerelmes vagyok beléd', meg hasonló vallomások érkeznek.

"Sőt, volt olyan is, aki verset írt rólam, ami nagyon jól esik a sok beteges zaklató után" – nyilatkozta a férfiak álma, aki az alábbi rúdtáncos videója miatt valószínűleg kétszer annyi ajánlatot kap majd az ellenkező nemtől.

Pole dance aerobic class HAHAHA XD Had to try this once strictly FOR FUN HAHAHA Ki kellett próbálnom egyszer a POÉN kedvéért Szerző: Virag Voksan - Dj Flower, 2016. január 5.
címkék: