KÜLFÖLD

Vá­rat­lan for­du­lat a Ti­szába esett lány ügyé­ben

A 15 éves lány ti­tok­za­tos kö­rül­mé­nyek kö­zött, három hó­nap­pal ez­előtt tűnt el. Azóta az ügy egyre szö­ve­vé­nye­sebb és gya­nú­sabb...

Az Interpol is beszáll a szerb rendőrség mellett az eltűnt zentai diáklány, Vitéz Barbara utáni nyomozásba. Az örömhírről a lány édesapja számolt be.

EZT OLVASTAD MÁR?
Sikerült a nemzetközi szerveket bevonni az ügybe, most már hivatalosan is részt vesznek az ügy felderítésében

– újságolta Vitéz Endre, aki azt reméli: hamarosan fordulat következik be lánya rejtélyes eltűnésének ügyében.

Fotó: Facebook

Ahogy a többször is beszámolt róla, a fiatal lány egy születésnapi buli után tűnt el még november 25-én, a vele együtt lévő tinik állítása szerint a zentai hídról esett a Tiszába. A kereső- és mentőcsapatok azonban a mai napig nem találták meg a holttestét. Barbara szülei arra gyanakszanak, hogy lányukat elrabolták, és fogva tartják. Abban bíznak, hogy egyszer csak épségben előkerül.

"90 nap egyetlen drága kislányom nélkül. 90 nap, ami könnyekkel kezdődik és fejeződik. 90 nap, hogy életünket darabokra törték, hogy elcsalták Barbit a barátai. 90 nap, hogy nézzük itthon egymás szenvedését és bujkálva egymás elől sírunk, hogy ne nehezítsük egymás fájdalmát – mondta könnyek közt Vitéz Endre, aki elárulta: lánya könyveit, ruháit ugyanúgy hagyták, ahogy a végzetes pénteki napon voltak.

Hogy az Interpol milyen módszerrel keresi Barbarát, s mik a leggyanúsabb titkok az ügyben, kiderül a hétfői számából.