FÜLES

El­ke­se­rítő dön­tés szü­le­tett a Visz­kis bí­ró­sági ügyé­ben, ez vég­le­ges

A ha­tó­ság em­be­reit az sem ha­totta meg, hogy Amb­rus At­tila fe­le­sége ve­szé­lyez­te­tett ter­hes.
  • Szerző: Doris

Elutasította a bíróság Ambrus Attila méltányossági kérelmét, amit azután nyújtott be a Viszkis rabló, hogy idén júniusban 2 pálinka után pattant be a kocsiba és elvették a jogsiját - írja a Blikk.

Ambrus azért fellebbezett, mert a munkája miatt sokat utazik, valamint felesége, Réka veszélyeztetett terhes, s mivel egy távoli tanyán laknak, ahol a legközelebbi szomszéd is több száz méterre van tőlük, így szüksége lenne a jogsira, ha bármi baj történik. Úgy látszik azonban, még jó ideig sofőrt kell fogadnia, ha autókázni szeretne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Szerintem a hatóságok nem felejtik el, hogy én egyszer már keresztbe tettem nekik. Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok"

- mondta a lapnak a Viszkis, aki elkeserítőnek tartja a döntést.

"Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal azután, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek"

- méltatlankodott.

Eközben a címlapon

Ambrus jogi képviselője elárulta, sajnos már nincs lehetőségük, hogy fellebbezzenek, így a döntés végleges.

"Kénytelenek vagyunk elfogadni, ha ez a döntés született. Kíváncsi vagyok, hogy pontosan mivel indokolják majd. Azt gondolom, az nem elég indok, hogy a döntés milyen szokásjogon alapul, hiszen ügyfelem családi állapotában beállt változás elegendő érv lenne" – mondta dr. Szilágyi Roland.