SIKK

Visszatért a retró fürdőruha, ebben hódítanak most a nők

Az idei nyári fürdőruhadivat nagyon változatos, és a 60-as évek horgolt fazonjai is visszatértek a strandokra. Sejtelmes megjelenéssel csábítják el a férfiakat a hölgyek. Felidézik a régi idők rejtélyét és varázsát.

A fürdőruhák már hosszabb ideje nem csak praktikus holmik, amiket uszodába, vagy nyaralásnál viselünk. Egyre fontosabb, hogy ne csak kényelmesek legyenek, hanem jól álljanak, és igazodjanak a divathoz. A horgolt trend nem csak a vízpart kedvence, hanem fesztiválokon is nagy sláger. Az idei fazonok, minták, színek pedig valóban visszarepítik viselőjüket egy szabad, vidám világba. Kiemelik a női szépséget, különleges hangulatot teremtenek, vonzzák a tekinteteket.

1. Izgalmas fazonú, egyrészes fürdőruha azoknak, akik nem szeretik az unalmas dolgokat.

2. A 60-as években a falatnyi bikinik még nem voltak divatban, helyettük a sokkal szofisztikáltabb és nőiesebb fürdőruhákat viselték a nők. A fehér szín volt a domináns ebben az időszakban. Ez visszaköszön az idei trendekben is.

3. A bohém trend lehetővé teszi a színek kavalkádját is, ezek a darabok tökéletesen megállják helyüket a tengerparton és a fesztiválokon is.

4. Az apró bikinik is horgoltak lettek. Egy csoda szép nude, vagy drapp színű darab rojtokkal díszítve kiemeli a formás idomokat.

5. A fekete-fehér horgolt bikini nagyon szexi választás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?