SIKK

Vissza­tért a 20-as évek nagy fri­zu­ra­di­vatja: min­denki imádja

A bu­bi­fri­zura már több, mint egy év­szá­zada a füg­get­len, ma­ga­biz­tos nők ko­ro­nája. Bár fo­lya­ma­to­san vál­to­zott, min­dig si­ke­rült fel­ke­rül­nie a leg­tren­dibb haj­vi­se­le­tek lis­tá­jára.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

A bubifrizura töretlen sikerrel menetel a divattörténelemben. Annyira sokoldalú, kényelmes, könnyen kezelhető és nőies, hogy szinte semmi sem tudja letaszítani a trónról. Mindig alkalmazkodik a legújabb trendekhez, így kisebb változtatásokkal évekig viselhetjük. Idén sem volt ez másképp: a klasszikus forma összeolvadt a legújabb ombre és balayage festéssel. Ősszel ezzel a frizurával egyszerűen nem tudsz hibázni.

1. Az arc felé hosszabbodó tincsek lágyítják a kemény vonásokat, ezért a nagyon karakteres arcú nők is bátran választhatják. Emellett ki is emeli az arcot, tehát tényleg kimondható, hogy szinte mindenkinek jól áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A bubifrizura nagyon könnyen kezelhető, hihetetlenül sokféleképpen formázható. Hordható göndören, vagy akár hajvasalóval kihúzva is.

3. Ha inkább a lágyabb hullámokat kedveled!

4. Nyugodtan játszhatsz a színekkel. Egy szexi ombre...

5. ... vagy vadító vörös melír. Válassz az egyéniségedhez illőt!

Eközben a címlapon

6. Legnagyobb előnye a volumennövelés, a legvékonyabb szálú hajból is dús hajkoronát varázsol.

7. Szuperül alakítható. Lehet sportos, hétköznapi vagy ünnepi is. Csak egy tupírfésű, hajszárító vagy sütővas kell hozz. Rövidsége miatt gyorsan és könnyen elkészül reggel. 

8. Ha unod a frizurád, és szeretnél valami újat kipróbálni, akkor itt az idő! Vágj bele!

címkék: