SIKK

Vér­for­raló a leg­újabb fe­hér­ne­mű­di­vat!

Oda­kint ko­pog­nak a mí­nu­szok, a világ trend­jeit meg­ha­tá­rozó ki­fu­tó­kon azon­ban tró­pusi a han­gu­lat. A minap esz­mé­let­len szexi Vic­to­ria's Sec­ret mo­del­lek mu­tat­ták be az új kol­lek­ci­ó­kat, a fotók lát­tán neked is me­le­ged lesz!

Rögtön az elején leszögezhetjük, hogy hihetetlen változáson ment keresztül a fehérnemű! Már a téli szezonban kaptunk egy kis ízelítőt a jóból, hiszen a legutóbbi divat szerint szinte átlátszó ruhában járnak a nők. Egy-egy kacérabb szett teljesen megmutatja a melltartót, sőt a nő testéből is egy kicsit többet, mint megszoktuk.

Fotó: Northfoto
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hanem ami most jön, az minden képzeletet felülmúl! Vibráló színek, szexi pántok, szalagok, masnik mindenütt! És pompás virágok, de legalább annyi, mint egy májusi mezőn, virulóak, hatalmasak, feltűnőek!

Fotó: Northfoto

A vidám, vérpezsdítő árnyalatok egyértelműen a tavaszt, az új életet hirdetik.

Tombol a narancs, a türkiz, a meggypiros és az élénkzöld mindegyik árnyalata.

És mindehhez fontos szerepet kap a lehetőleg harisnyatartóval kombinált combfix vagy neccharisnya. Hatalmas újítás, hogy most már ezek is színesek, mintásak.

Fotó: Northfoto

Hogy otthon elegánsan lehessen szexi a nő, könnyű, fátyolanyagból varrt köntöst ölthet magára, melyet egyébként nagyon jól ki lehet majd használni a nyári strandszezonban is.

Fotó: Northfoto

Az új fehérneműstílus a nő ünnepe! Feltűnő, de nem kacér. A popsitájékot maximálisan fedetlenül hagyó tangát már nem is látni, helyette magasított oldalpántokkal, francia vonalvezetésű bugyikat álmodtak meg tavaszra.

Eközben a címlapon
Fotó: Northfoto

De talán ezt is csak azért, hogy még szebbek lehessenek a nők – a nagyobb textilfelületen ugyanis sokkal több minta és kiegészítő dísz fér el.