FÜLES

Mindenre fény derült, Meghan miatt vesztek össze a hercegek

Vil­mos her­ceg és Harry min­dig na­gyon közel áll­tak egy­más­hoz, ám volt egy idő, ami­kor meg­rom­lott a kap­cso­la­tuk.
  • Szerző: Ripost

Egy királyi életrajzíró szerint a Vilmos herceg és Harry herceg közti ellentét egyetlen aprócska megjegyzés miatt harapódzott el. Vilmos ugyanis aggodalmát fejezte ki, amikor öccse elkezdett Meghan Markle-lel randizni.

Katie Nicholl nemrégiben jelentette meg könyvét, amely a 34 éves Harry és az egykori színésznő kapcsolatáról szól. Ebben azt írta, Sussex hercege igen rossz néven vette, amikor 37 éves bátyja megjegyezte, hogy a kapcsolat túl gyorsan halad és arról sem volt meggyőződve, hogy Harry a helyes döntést hozza-e meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Habár ezt Vilmos jó szándékkal, testvéri aggodalommal mondta, Harry mégis úgy érezte, hogy nem támogatja őt eléggé. Az életrajzíró tanulmányozta a hercegek közti változó viszonyt a Harry and Meghan: Life, Loss and Love, azaz Harry és Meghan: Élet, veszteség és szerelem című könyvében. Arra jutott, hogy a testvérek közti ellentét akkor kezdődött, amikor Harry rátalált jelenlegi feleségére.

„Vilmos nagyon védelmezi Harryt” – mondta Nicholl, aki „nagyon megbízható” forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a kapcsolat kezdete óta Vilmos és Harry viszonya is sok kihívással nézett szembe. Szerinte a különköltözésre már nagy szükség volt, mert így legalább nem „egymás hegyén-hátán” fognak élni, ami csak megerősíti kapcsolatukat. „Legalábbis remélem, mert most ők a világ két legnépszerűbb hercege és a világ kedvenc testvérpárja” – tette hozzá.

Vilmos aggodalmai egyébként hamar elültek, amikor meglátta, hogy Meghan milyen jó hatással van az öccsére. Most örül testvére boldogságának, mert „rájött, hogy Meghan valószínűleg a legjobb dolog, ami Harryvel történhetett” – írja a The Sun.