KOMPOST

Villámot akart videózni, de olyasmit vett fel, amit nem kellett volna

A mexikói Tepic városa felett 2018 augusztus 22-én jókora vihar dúlt. Az egyik helyi lakos az ablakából kamerázott mobiltelefonjával, hátha sikerül egy remek villám videót készítenie. Arra azonban ő sem számított, hogy valami mást is felvesz majd a kamera.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Közvetlenül, mielőtt egy hatalmas villám kettéhasította volna az eget, egy apró sötét tárgy vált láthatóvá a derengő esőfüggöny háttere előtt. A következő pillanatban lecsapott a villám, majd egy sárga fénnyel izzó tárgy jelent meg a semmiből, ami nagy sebességgel tűnt el valahol a város szélén.

A különös videót ITT nézheted meg!

A nézők szerint könnyen lehet, hogy a villám előtti sötét, és az utána felbukkanó izzóan fényes tárgy egy és ugyanaz. A villámlás azonban annyi energiával töltötte fel a feltételezhetően földönkívüli szerkezetet, hogy túltöltés jött létre és az elektromos kisülésektől kezdett izzani, majd elszáguldott, esetleg lezuhant.

Egyes elméletek szerint az UFO-k egyes fajtái a villámhullámokból származó elektromágneses energiát használják "üzemanyagként". - írja a napiufo.hu.

 

címkék: