NAPI UFÓ

Vil­lá­mot akart vi­de­ózni, de olyas­mit vett fel, amit nem kel­lett volna

A me­xi­kói Tepic vá­rosa fe­lett 2018 au­gusz­tus 22-én jó­kora vihar dúlt. Az egyik helyi lakos az ab­la­ká­ból ka­me­rá­zott mo­bil­te­le­fon­já­val, hátha si­ke­rül egy remek vil­lám vi­deót ké­szí­te­nie. Arra azon­ban ő sem szá­mí­tott, hogy va­lami mást is fel­vesz majd a ka­mera.

Közvetlenül, mielőtt egy hatalmas villám kettéhasította volna az eget, egy apró sötét tárgy vált láthatóvá a derengő esőfüggöny háttere előtt. A következő pillanatban lecsapott a villám, majd egy sárga fénnyel izzó tárgy jelent meg a semmiből, ami nagy sebességgel tűnt el valahol a város szélén.

A különös videót ITT nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nézők szerint könnyen lehet, hogy a villám előtti sötét, és az utána felbukkanó izzóan fényes tárgy egy és ugyanaz. A villámlás azonban annyi energiával töltötte fel a feltételezhetően földönkívüli szerkezetet, hogy túltöltés jött létre és az elektromos kisülésektől kezdett izzani, majd elszáguldott, esetleg lezuhant.

Egyes elméletek szerint az UFO-k egyes fajtái a villámhullámokból származó elektromágneses energiát használják "üzemanyagként". - írja a napiufo.hu.