SZTÁRDZSÚSZ

Vi­lág­sztár ol­da­lán szid­ják Hajdú Pé­tert a ma­gya­rok

Va­la­mi­lyen ért­he­tet­len okból óri­ási ha­ra­got szült a ma­gyar kom­men­te­lők­ben Hajdú Péter és Bud Spen­cer ta­lál­ko­zása.
  • Szerző: Doris

Hajdú Péter megint megkapta a magáét! A műsorvezető tegnap  büszkén posztolt egy szelfit élete egyik legnagyobb élményéről,  Bud Spencerrel való találkozásáról. Később a klasszikus westernfilmek királya is közzétett egy képet a műsorvezetővel, akivel új könyve, az Eszem, tehát vagyok kapcsán beszélgetett.

A Piedone-filmek sztárja vélhetően nem is sejtette, hogy ezzel durva beszólások egész áradatát indítja majd el. A magyar internetezők ugyanis egy emberként kezdték el alázni Hajdút.

"Te jóisten! nem mész onnan teee! Nagy pofont neki Bud, de gyorsan!"

"Megenné reggelire két strucctojás mellett!"

"Szinte hallom a hangokat miközben a képzeletemben pofozza"

"Hajdú remélem kapsz tőle egy nagy lángost, amit hazáig sózol! Rád férne, de nagyon!

Eközben a címlapon

Ilyen és ehhez hasonló sértő hozzászólások tömkelege érkezett a fotó kapcsán. Valaki pedig még angolul is figyelmeztette a 85 éves színészóriást, hogy meneküljön, ha kedves az élete, ugyanis a mellette álló Hajdú maga az ördög!

Nagy hatásuk persze nem volt a mérges kommenteknek. Hiszen Spencer vélhetően egy szót sem értett a válogatott magyar szidalmakból, Hajdú Péternek pedig már volt alkalma hozzászokni, hogy még egy ártatlan fotóval is támadások kereszttüzébe kerül.

Interview with Péter Hajdú for the Hungarian version of my new book Mangio Ergo Sum Posted by Bud Spencer Official on 2015. szeptember 1.