A NAP VIDEÓJA

Fé­lel­me­tes vi­de­ó­val üzent a ma­gya­rok­nak a Vidi el­len­fele

A PAOK ult­rái Cseh­or­szág­ban han­gol­tak a csü­tör­töki Eu­rópa-liga meccsre. A han­gu­latra biz­tos nem lesz pa­nasz a Gro­u­pama Aré­ná­ban.
  • Szerző: HBK

Csütörtök este a PAOK csapatát fogadja a Vidi a labdarúgó Európa-liga negyedik csoportkörében. A vendégeket elkísérik a görög ultrák is, akik Csehországban hangoltak a budapesti meccsre.

A PAOK szurkolói Csehországban hangolódtak a Vidi elleni ütközetre
A PAOK szurkolói Csehországban hangolódtak a Vidi elleni ütközetre

A PAOK férfi kosárlabdacsapata kedden az Opava csapatát győzte le idegenben 94–64-re. A görög szurkolók végig fantasztikus hangulatot teremtettek a csarnokban, a mérkőzés után is ott maradtak együtt ünnepelni a játékosokkal, erről videó is készült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Együtt nem félünk senkitől! Nagy köszönet jár a szurkolóinknak, akik elkísérték a fiúkat Csehországba, végig a csapat mellett álltak. A hosszú kilométerek leküzdése után Magyarország a következő állomás drukkereinknek, ahol a focicsapatnak szurkolnak majd a Vidi ellen” – írta a PAOK kosárcsapata a Facebook-oldalán.

Óriási hangulat várható a Groupama Arénában, ahol gyakorlatilag telt ház lesz, a magyar szurkolók is megmutathatják majd a görögöknek, hogy mit tudnak.