A NAP VIDEÓJA

Rö­hö­gésre fel­ké­szülni! Eze­ken a vi­de­ó­kon ne­vet­tünk a leg­töb­bet idén

2018-ban is volt miért fogni a ha­sun­kat a ka­ca­gás­tól. Szub­jek­tív vá­lo­ga­tá­sunk­ban öt em­lé­ke­ze­tes pil­la­na­tot emel­tünk ki.
  • Szerző: HBK

A 2018-as év is bővelkedett a vicces sportpillanatokban, nem egyszer nevettük könnyesre magunkat a legnagyobb sztárokon. Szubjektív válogatásunkban összegyűjtöttünk öt olyan videót, amit nem lehet röhögés nélkül végignézni.

Maradona idén sokszor megnevettette a szurkolókat
Maradona idén sokszor megnevettette a szurkolókat
1. Neymar

A nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a brazilok egyik legnagyobb sztárja, Neymar kis túlzással ötpercenként a földre került. Egy ízben akkora gurulást mutatott be az oldalvonalnál, hogy a mémgyárosok napokig csak vele foglalkoztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Maradona

Az argentin focilegenda már a vb-n sem fért a bőrébe, de utána is elképesztőbbnél elképesztőbb hírek érkeztek róla. Aztán az év interjúját adta a pálya szélén állva, íme!

3. Batshuayi

A belga fociválogatott csatára, Michy Batshuayi is bekerült a hírekbe a világbajnokság alatt, de csak azért, mert gólöröm közben sikerült arcon bikáznia magát a labdával.

4. Räikkönen

A Forma–1-es világbajnok finn legenda nemrégiben egy díjátadó gálán úgy döntött, nem fogja vissza magát, és sikerült részegen színpadra állnia. Az biztos, hogy a Jégembert ritkán lehet ennyire mosolygós kedvében látni.

5. Skvorc

A Budapest Honvéd focistája, Dino Skvorc forradalmi megoldása sem maradhat ki a válogatásból, a horvát légiós pókjárásban próbálta visszaszerezni a labdát.

Eközben a címlapon