SZTÁRDZSÚSZ

Ret­tentő kínos hely­zetbe ke­rült Vic­to­ria Beck­ham, ezt nem ma­gya­rázza ki

A mes­ter­sé­ges in­tel­li­gen­ci­ára bízta, hogy he­lyette vá­la­szol­jon ra­jon­gó­i­nak, de a prog­ram nem úgy fe­lelt, ahogy a sztár el­kép­zelte.
  • Szerző: Ripost

Victoria Beckham saját magát hozta kínos helyzetbe, miután elindította saját Facebook chatbotját. A chatbot egy olyan alkalmazás, amely automatikusan válaszol kérdésekre, anélkül, hogy egy ember ott ülne a gép előtt. Az egykori Spice Girl nevében válaszolgató program azonban igen zavarba ejtő válaszokat adott a rajongóknak, miután a sztár magánéletéről kérdezték - írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 44 éves egykori énekesnő marketing célból indította el a "robot-Victoria" chatbotot, de arra nem számított, hogy terve visszafelé sül el. A mesterséges intelligencia ugyanis azt írta nevében a felhasználóknak, hogy Posh Spice David Beckham pénzét szereti, de arról nem nyilatkozott, hogy a férjébe szerelmes-e, illetve közölte azt is, hogy Victoria

boldogan elválik.

Az alkalmazást egyébként azért hozták létre, hogy a sztártól a londoni divathéttel kapcsolatban lehessen kérdezni.

Korábban a négygyermekes sztáranyuka úgy nyilatkozott, hogy a 43 éves David Beckhammel erősebbek együtt, mint külön, szóval eszükben sincs elválni. De a Vouge-nak adott interjúban sem hangzott el a szerelem szó.

A házaspár válásáról először júniusban kezdtek pletykálni, ők azóta cáfolják a híreket.