HŰHA

Vet­kő­zésre kény­sze­rí­tet­ték Kate Mosst

A 44 éves mo­dell va­ló­já­ban sosem sze­re­tett nyil­vá­no­san vet­kőzni, pedig mun­kája során sok ilyen al­ka­lom adó­dott.
  • Szerző: Ripost

"Nagy nyomás nehezedett rám akkoriban" - nyilatkozta Kate Moss. A modell édesanya arra utalt ezzel, milyen nehezen élte meg, amikor karrierje hajnalán állandóan azzal nyomasztották, hogy vegye le a felsőjét, vagy topless álljon a kamerák elé. Bár a most 44 éves modell tudja, hogy az csak munka volt, sosem tudta igazán megszokni a helyzetet.

Forrás: The Mega Agency/Joe Russo
Forrás: The Mega Agency/Joe Russo
Fotó: Northfoto
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különösen nehéz helyzetbe került Calvin Klein Obsession nevű parfümreklámjának forgatásakor,ott ugyanis gyakorlatilag végig teljesen meztelen volt - írja a Daily Mail. Akkor az könnyítette meg a dolgát, hogy Mario Sorrenti fotós készítette a képeket a kampányhoz, aki az akkori barátja volt.

Az a munka egyébként sokat lendített a karrierjén, ráadásul pontosan azért választották Mosst, mert már „túl sok volt a nagymellű modellekből”. A modell egy idő után gyakorlatot szerzett a topless fotózásokban, de ennek ellenére mindig azt érezte, bárcsak felvehetne valamit.

Moss 15 éves lányáról is beszélt, aki szintén modellkedéssel foglalkozik. Azt mondja,neki nem engedné, hogy vetkőzzön, és rémes belegondolnia, hogy őt is ebben a korban fotózták először meztelenül.

Moss azt tanácsolja a feltörekvő modelleknek, akik hasonló nyomásnak vannak kitéve, hogy ha ellenérzéseik vannak a kamera előtti meztelenkedéssel kapcsolatban, akkor tudjanak nemet mondani.