HŰHA

Veszélyben van Harry és Meghan házassága? Fény derült vitájuk hátterére

Úgy tûnik, hogy a hercegné körül mindig történik valami, ami okot ad az aggodalomra. Most aztán mindenki rajta tartja a szemét!
  • Szerző: Ripost

A II. Erzsébet királynő születésnapja alkalmából rendezett összejövetel volt az első hivatalos esemény, amin Meghan hercegné is tiszteletét tette azóta, hogy Harry herceggel közös kisfiuk, Archie megszületett. Csakhogy az ünnepség nem volt zökkenőmentes!Az eseményen készült egy felvétel Meghanról, amelyen látszik, hogy hátrafordul Harryhez, aki mond neki valamit, majd a hercegné elsötétült arccal visszafordul - a videó láttán persze egyből beindultak a találgatások, melyek szerint Harry keményen rászólhatott valamiért a feleségére - írja az Express. Sokan még azt is tudni vélték, hogy a hercegi pár házassága bajban van, pedig van némi csavar a történetben.

Mint kiderült, Meghan valóban hátrafordult beszélgetni, de Harry azért szólt neki, hogy nézzen vissza, mert éppen látványos kötelékben zúgtak el a repülők a fejük felett. Rögtön ezután pedig felcsendült a himnusz, amelyet a hercegné tiszteletteljesen hallgatott végig.