LELKIZŐ

Vers­ben je­len­tette be sza­kí­tá­sát MC Hawer - fotó

MC Hawer több, mint két­év­nyi egye­dül­lét után egy csi­nos, flo­ri­dai ma­gyar nővel jött össze, aki­vel az in­ter­ne­ten is­mer­ke­dett meg. A nő még Bu­da­pestre is el­re­pült sze­relme ked­véért. Ha­za­té­rése után táv­kap­cso­lat­tal pró­bál­koz­tak, de az úgy tűnik, nem jött be.
  • Szerző: roger

A mulatós zene népszerű rappere, MC Hawer mindig is kreatív fickó hírében állt. Most is egyedi módját választotta annak, hogy bejelentse: végleg véget ért kapcsolata azzal a csinos, Floridában élő magyar nővel, akivel az interneten ismerkedett meg. 

A nő még Budapestre is elrepült a bimbódzó románc kedvéért, de aztán pár hét után úgy döntöttek, nincs értelme folytatni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhány nappal később mégis meggondolták magukat és megbeszélték, hogy a komoly távolság ellenére megpróbálják fenntartani a kapcsolatot.

Viszont gyorsan kiderült, hogy ezt az akadályt már nem tudják megugrani. Mc Hawer nemrég az alábbi rögtönzött versikével tudatta bánatát barátaival és kissé szokatlan módon az újságírókkal.

Ennyi volt :( Szerző: MC Hawer, 2015. november 20.

A megkeresésére a zenész elárulta, hogy nem is annyira a távolság, mintsem az anyagi kérdések vezettek a szakításhoz.

Alapvetően a szeretet ereje nem volt kellőképpen erős ahhoz, hogy a floridai megszokott életszínvonala biztosítva legyen Magyarországon. Így ez sok vitát, konfliktust okozott, melyek után arra jutottunk, hogy nincs közös utunk együtt.

- mesélte Hawer és újra megígérte azt, amit már korábban is: fájdalma ellenére sem fog újra piálni. Korábban több, mint két évtizeden át volt alkoholista és láncdohányos. A zenész hozzátette, hogy egyedül a -nak nyilatkozott a szakításról.

Eközben a címlapon