KIAJOBB

Váratlan fordulat, Verrasztó Dávid szingliként élvezi az életet

Az úszó mindenre nyitott, a sport mellett sokat jár az éjszakába szórakozni, ismerkedik és a saját kávézójában dolgozik.
  • Szerző: Ripost

Verrasztó Dávid néhány hónappal ezelőttig minden idejét csak az úszásnak és a párkapcsolatának szentelte. Később az Európa-bajnok úszó rájött, hogy nem lehet állandó megfelelési kényszerrel élni, ezért szó szerint új életet kezdett. Saját vállalkozást indított, odafigyel az öltözködésére, ismerkedik, lazábbra vette a figurát. Stílusváltása olyannyira jól sikerült, hogy az egyik magazin az év legstílusosabb férfi kategóriában még díjra is jelölte. A sportoló a -nak nyíltan beszélt a szakításáról, és azt is elárulta, hogyan csajozik mostanság.

„Tavaly május óta vagyok egyedül, de előtte tizenvalahány évig kapcsolatban éltem, szóval ez a helyzet még nekem is új. Eddig a sportból volt komoly kapcsolatom, könnyebb volt ott ismerkedni, mert össze voltunk zárva, ugyanazt csináltuk. Mostanában viszont sokat bulizom és gyakran vagyok a barátaimmal az éjszakában, annak ellenére, hogy tényleg rengeteg dolgom van: edzem és sokat dolgozom a kávézómban is. Persze, ha ismerkedésről van szó, tudok másról is beszélgetni, nem csak az úszásról, mert jó fej vagyok"

– humorizált Dávid, aki szerint az csak látszat, hogy ő zárkózott ember, valójában nyitott, nagy dumás és vidám természet. A világbajnoknak ezt az oldalát csak kevesen ismerhették eddig, a medencében inkább feszültnek tűnt.

„Nekünk egész évben teljesíteni kell, ezért sokáig nem tudtam kiengedni a gőzt, mert állandóan menni kellett előre. Most már belátom, hogy nem lehet ráfeszülni ennyire a versenyekre, ez is ugyanolyan dolog, mint bármi más, de most, hogy bejárok a kávézóba, többet vagyok emberek között, így sokkal könnyebb lett az életem, le tudok lazulni. Szeretek bent lenni a kávézómban, sok ember jár hozzánk, élvezem a beszélgetéseket"

– mondta lelkesen Verrasztó Dávid.