OLDALVONAL

Sosem ta­lá­lod ki, minek ta­nult Ver­rasztó Dávid

Ver­rasztó Dávid neve az utóbbi évek­ben össze­forrt a bot­rá­nyok­kal. A 30. szü­le­tés­nap­ját au­gusz­tus 22-én ün­neplő úszó emi­att ren­ge­teg ne­ga­tív kri­ti­kát ka­pott, ebből is me­rít­he­tett erőt a glas­gow-i szó Eb-n, ahol arany­ér­met nyert 400 ve­gye­sen. Az úszás mel­lett va­lami más­hoz is na­gyon ért.
  • Szerző: ST

Verrasztó a medencén kívül, a konyhában is bajnok. A 29 éves sportoló szakács végzettséggel rendelkezik. A reggeli úszóedzések után járt a tanfolyamra, vizsgafeladatként pedig többek között palóclevest és túrós palacsintát kellett készítenie.

Verrasztó a konyhában sem jön zavarba
Verrasztó a konyhában sem jön zavarba
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagyapja egyébként séfként dolgozott egy szállodában. Testvérével, a szintén úszó Evelinnel tavaly kávézót nyitottak Budapesten.

Verrasztó lecsót főz:

Felszabadult az Eb-arany után

Verrasztó a célba érkezés után azonnal kiugrott a medencéből a csütörtöki 400 vegyes fináléján, majd önkívületben ünnepelt a parton. Ekkor jöhettek ki rajta azok a dolgok, amelyeket a fejéhez vágtak az elmúlt időszakban. Verrasztó a verseny utáni nyilatkozatában is kiemelte ezt.

Verrasztó sorozatban harmadszor lett Eb-győztes 400 vegyesen
Verrasztó sorozatban harmadszor lett Eb-győztes 400 vegyesen
Fotó: MTI
Az utóbbi hónapokban sok csúnya dolgot mondtak rólam, de valami nem változik, és még mindig kemény vagyok. Magamnak bizonyítottam, hogy van még bennem tartás.

Néha már nincs kedvem menni edzésre, bevallom, de az ilyen pillanatok a válogatott tagjaival összekötnek minket"

- nyilatkozta Verrasztó az M4 Sportnak.

Eközben a címlapon