NÍNÓ

Vér­lá­zító, mit tett a két ve­szé­lye­sen ré­szeg férfi Tolna me­gyé­ben

A két férfi nem tudta meg­ma­gya­rázni tet­tét, sőt, az egyik olyan ré­szeg volt, hogy el­vit­ték a men­tők.
  • Szerző: Ripost

Az egyik szekszárdi vendéglő felszolgálója tett bejelentést február 18-án a délután a rendőrségre, mert azt tapasztalta, hogy az utcán több ember hangoskodik. A Szekszárdi Rendőrkapitányság járőrei néhány percen belül a helyszínre érkeztek. A rendőrök – kórházba szállítását megelőzően – meghallgattak egy 27 éves kistormási férfit, aki elmondta, hogy a buszmegálló felé sietett, amikor az utcán egy számára ismeretlen férfi előzmény nélkül leköpte cipőjét, majd lökdösni kezdte. A sértett megkérdezte az ismeretlent, hogy ezt miért tette. Ekkor egy másik férfi lépett hozzá, és megfejelte, amitől eltörött az orra.

A rendőrökelőállították a lökdösődő 25 éves szekszárdi férfit, akit garázdaság miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövető az eljárás során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A másik – 20 éves szekszárdi – férfit a mentők ittassága miatt kijózanítóba szállították. Őt súlyos testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki a szekszárdi rendőrök. A férfiak tettüket megmagyarázni nem tudták, mindketten arra hivatkoztak, hogy nagyon részegek voltak, mikor ok nélkül belekötöttek a számukra ismeretlen személybe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán az eljárást befejezték, és az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek - írja a police.hu.