SZTÁRDZSÚSZ

Velük indul A Nagy Duett

Ötö­dik al­ka­lom­mal star­tol el a TV2 nagy si­kerű mű­sora, A Nagy Duett, amely­ben ismét ti­zen­két sztár­pá­ros csap össze. A profi éne­ke­sek sze­mé­lye mos­tan­tól nem titok, de azt még csak ta­lál­gatni lehet, hogy kik lesz­nek A Nagy Duett ötö­dik éva­dá­nak ama­tőr sze­rep­lői.

Hogy kinek sikerül majd a Caramel–Trokán Nóra, Kökény Attila–Cseke Katinka, Hien–Cooky, Péter Szabó Szilvia–Pachmann Péter párosok sorához győztesként csatlakozni? Még nehéz lenne megtippelni.  Az viszont már most kiderült, hogy kik lesznek azok, akik segítik majd az énekelni nem – vagy csak kevésbé tudó – hírességeket. Megtudtuk: hamarosan többek között  Vastag Csaba, Oláh Gergő, a rock fenegyereke, Csipa, a mulatós Jolly, amíg a hölgyek részéről Völgyesi Gabi, Janicsák Veca, Judy, Vincze Lilla és Fábián Juli fogják elkápráztatni a nagyérdeműt.

Vastag Csaba a -nak elárulta, ebben a műfajban nincs még nagy rutinja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ilyet még nem csináltam, ráadásul kettőnkön múlik a produkció eredményessége, még nagyobb a felelősség így, hogy párban kell versenyeznünk. Jó társnak kell lennem, aki mellett igazán ki lehet teljesedni, ezért mindent el fogok követni

– mondta el az énekes.

Ám nemcsak Csaba, de az egyik hölgyversenyző, Judy számára is új terepnek számít A  Nagy Duett színpada. Ennek ellenére az énekesnő elszánt, és nem titkolt célja, hogy partnerével megnyerjék az ötödik szériát.

"Lélekben már készülök  A  Nagy Duettre. Nagy kihívás ez számomra, hiszen húsz éve csak és kizárólag a Groovehouse dalait énekelem, és nyilvánvalóan a saját dalaimat tökéletesen adom elő.

Eközben a címlapon
Megpróbálok most mindent félretenni, és a társammal együtt a versenyre koncentrálni. Azért megyünk oda, hogy győzzünk

– szögezte le az édesanya, akinek kislánya minden hétvégén vagy a stúdióban, vagy a képernyő előtt fog drukkolni.

Hogy kik lesznek az amatőr versenyzők? A beharangozó videókból egyelőre csak tippelni lehet a szereplőkre. Nemrég azonban arról szóltak a hírek, hogy például Ábrahám Edit is feltűnik a TV2 szuperprodukciójában.