SHOWBIZ

Velük állt össze Zol­tán Erika: ez el­ké­pesz­tően na­gyot fog szólni

Új kön­tösbe búj­tat­ták Zol­tán Erika slá­ge­rét, a Ca­sa­no­vát. A pop­ki­rálynő Lotfi Be­gi­vel, Dér He­ni­vel és Cur­tis­szel állt össze, hogy meg­al­kos­sák 2019 egyik leg­bu­li­sabb nó­tá­ját.
  • Szerző: ripost

Zoltán Erika már három éve nagyon jóban van Lotfi Begivel, egy TV2-es forgatáson ismerkedtek meg, azóta sűrűn összejárnak, egy ilyen alkalommal született meg a Casanova feldogozás ötlete is.

"Még 2016-ban, a Drágám, add az életed című vetélkedő forgatásán ismertük meg egymást közelebbről. Egész nap bandáztunk, itt "bútoroztunk össze" és azóta is gyakran összejárunk. Mostanra egy nagyon szoros barátság alakult ki a két család között. Elneveztük magunkat "Dreamteam"-nek és csináltunk egy Facebook-csoportot is, ahol leveleztünk, képeket osztottunk meg egymással. Ráadásul a 21 éves Zoé nagylányom tanítja Begiék 4 éves Zazi nevű kislányát táncolni - ami szintén erősíti a két család közti baráti köteléket" - magyarázta a -nak a popkirálynő, aki elmondta, a Casanova modernizálásának alapötlete igazából Begi fejéből pattant ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Sokat gondolkoztunk, melyik dal legyen... Végül a Casanovára esett a választásunk. Begi kitalálta, hogy ha már lúd, legyen kövér: tegyük nagyon maivá és próbáljuk a jól berögzült slágert a fiatalok felé is elmozdítani. Így jött a képbe Dér Heni és Curtis, akik örömmel vállalták el a felkérést. Curtis írta hozzá a rapszöveget, Begi készítette a mixet, Heni egy vadóc rapperként vesz részt, én pedig ugyanazt teszem, mint eddig: énekelek" - nevetett Erika.

A régi-új slágerhez természetesen videóklip is készült, amit a "fantasztikus négyes" már két hete le is forgatott. A végeredményre azonban még néhány hetet várniuk kell a rajongóknak.

"Egy biztos: minőségében és látványában is ütős lesz! Nem is lehetne másképp, hiszen zökkenőmentesen zajlottak a munkálatok. Könnyű volt együtt dolgozni."

Bár Curtist ismertem a legkevésbé, a kezdetektől jól megértettük egymást és a szimpátia is megvolt.

"Mondtam is neki, hogy nagyon szeretem a legújabb dalait. Kapóra jött a közös munka, mert így személyesen is elmondhattam ezt neki" - mondta el a diszkókirálynő, aki a forgatás részleteiről is elárult néhány titkot a -nak.

Eközben a címlapon

"Mindegyikünk erejét próbára tette a borzasztó meleg! A klip nagy részében Heni egy dögös lakkcuccban táncol és én is kaptam egy dívás, pink bundát, ami a negyven fokban nem volt a legbarátibb."

A szó vicces értelmében, minden percért megszenvedtünk, de megérte.