SZTÁRDZSÚSZ

Végre ki­de­rült, ki­csoda Ra­dics Gigi tit­kos hó­do­lója!

A fi­a­tal éne­kesnő éle­té­ben van egy ti­tok­za­tos férfi, aki­ről most végre el­árult pár új in­for­má­ciót. Az biz­tos, hogy egy kol­lé­gája ra­bolta el a szí­vét.
  • Szerző: MMB.

Radics Gigi szerelmi életéről nem sokat tudunk, hiszen a fiatal lány igyekszik megvédeni a privát szféráját. A nő háromszor című műsorban azonban kivételesen teljesen megnyílt a műsorvezetőnek, Ábel Anitának, és eddig sosem hallott infókat árult el rejtélyes kedveséről. A szerencsés srácot Norbinak hívják, és Gigi zenekarának oszlopos tagja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Igazából az a helyzet, hogy valami alakulóban van. Többször dolgoztunk már együtt, barátság volt a miénk, de az idő elteltével kicsit több lett belőle. Most kezd kialakulni, ezért nem akarok róla beszélni, mert nem akarom elkiabálni.
(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

"Egyébként abszolút naiv vagyok a dolgokban. Azt láttam a szüleimtől, hogy ők megismerték egymást 17 évesen, és azóta együtt vannak. Remélem, ez is ilyen lesz" - magyarázta a világhírnévre törő énekesnő, aki a gyermekvállalásról is kifejtette véleményét.

"Előtte szeretném egy picit felépíteni az életemet, és aztán jöhet a család. Szeretném megalapozni a gyerekeim jövőjét."