SZTÁRDZSÚSZ

Végre! Damu kis­lá­nya ha­za­me­het, na de hová?

Úgy tűnik, végre ked­vező for­du­lat áll be Damu Ro­land kis­lá­nyá­nak éle­té­ben. A kis­baba eddig nem hagy­hatta el a kór­há­zat, ugyanis nem ren­del­tek mellé hi­va­ta­los gyá­mot.
  • Szerző: Buster

Ez azonban kedden megváltozott. A színész engedélyezte, hogy Edina nővére vehesse magához Maját, amíg az édesanya nem rendezi saját életét, és nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy alkalmas szülői feladataira.  

Roland aláírt, szabad az út
Roland aláírt, szabad az út
Fotó: Markovics Gábor

Bár Damu Roland és felesége között végleg megromlott a viszony, a Blikk olvasóriportere éppen az érdi gyámhivatal előtt kapta lencsevégre őket, amint a papírokat intézték, így a kislány hamarosan hazamehet a nagynénjéhez, ahol már berendezett babaszoba várja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Maja több mint két kiló, és orvosi felügyeletre sincs ár szüksége.  Szépen eszik, már rég nincs inkubátorban. Tulajdonképpen csak a helyet foglaljuk mások elől a kórházban.

Roland aláírta a papírokat, és beleegyezett, hogy a testvérem legyen a kislányunk ideiglenes gyámja

- mondta a lapnak Edina, aki megfogadta, soha többé nem nyúl italhoz azért, hogy mielőbb visszakaphassa a kislányát. Addig azonban még sok víz lefolyik a Dunán. A lényeg, hogy a pici sorsa már nem bizonytalan.