HŰHA

Vége, sza­kí­tott a ma­gyar álom­pár

Pár hónap után véget ért a csi­nos mű­sor­ve­zető és a sár­mos éne­kes kap­cso­lata, pedig min­denki álom­pár­nak gon­dolta őket.
  • Szerző: TN

2016 októberében robbant a hír, miszerint Király Viktor és Nagy Réka már egy ideje egy párt alkotnak.  Az énekes a TV2 Star Academy című tehetségkutatójának köszönhette szerelmét, ugyanis Viktor az egyik zsűritag volt, míg a gyönyörű szőke modell a háttérműsorok egyik műsorvezetője.

Az sztárpár kerülte a nyilvánosságot, egyikőjük sem igazán beszélt a kapcsolatukról. Most azonban Réka megtörte a csendet, és Instagram-bejegyzésében közölte követőivel: Véget ért a szerelem!

Nem szoktam a magameletemrol beszelni,aki ismer,ezt tudja:). Egyutt voltunk Viktorral,es tartozunk Nektek annyival,hogy azt is elmondjuk,hogy mar egy ideje nem alkotunk egy part. Először es utoljára holnap reggel a Mokkaban beszelunk errol Viktorral,en itthonról,Ő New Yorkbol. Kicsit fura most ezt írnom ezután,de Boldog Valentin-napot mindenkinek. „A tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem az a szeretet, ha két ember egymás szemébe néz, hanem az, mikor mindketten ugyanabba az irányba néznek.” Antoine de Saint-Exupéry I've never really talked about my private life before,but we would like to tell you,that we are not together for a while now. No anger between us,we had a mutual understanding to go our separate ways. He was my friend,he is and he will be.

Reika Nagy (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Nem szoktam a magánéletemről beszélni, aki ismer, ezt tudja. Együtt voltunk Viktorral, és tartozunk nektek annyival, hogy azt is elmondjuk, hogy már egy ideje nem alkotunk egy párt.

- írta az Instagramon a FEM3 műsorvezetője.

A pár a Mokkában nyilatkozott először és utoljára szakításukról.Réka a stúdióban ült, míg expárja New Yorkból jelentkezett be élőben.

"Igen, igaz a hír. Már nem vagyunk együtt. Nem volt semmilyen különös oka a különválásunknak. Én nagyon tisztelem őt, de külön utakon jártunk. Nem voltak közös céljaink." - árulta el Viktor.

Eközben a címlapon

"Ez a szakítás már január közepén megtörtént. Nem akartuk nagy dobra verni, de nem tudtuk már tovább titkolni. Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismertem Viktort. " - tette hozzá Réka.