FÜLES

For­du­lat Harry és Vil­mos vi­szo­nyá­ban, ez a meg­egye­zés szü­le­tett

A ki­rá­lyi csa­lád­ban so­káig fe­szült volt a han­gu­lat, mert a fi­vé­rek kö­zött fa­gyos volt a le­vegő. Ám végre meg­ol­dódni lát­szik a hely­zet.
  • Szerző: Ripost

Harry és Vilmos herceg hosszan tartó vitájának a hírek szerint végre vége lett. A fivérek Harry és Meghan Markle házassága miatt vesztek össze és hónapokig nem is igazán szóltak egymáshoz. Sussex hercege ugyanis azzal vádolta a bátyját, hogy tönkre akarta tenni az egykori színésznővel való kapcsolatát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A „Fantasztikus négyes”-ként emlegetett hercegi párok között olyan erős lett az ellentét, hogy Harry és Meghan hercegné úgy döntöttek, hogy Windsorba költöznek Vilmostól és Katalin hercegnétől messzire.

Vasárnap azonban a királyi családhoz közelálló források arról tájékoztatták a Daily Mailt, hogy tíz hét után a testvérek végre félretették nézeteltérésüket, miután a hivatalaik is elváltak egymástól. Sussex hercegének és hercegnéjének az irodája a Buckingham-palotába költözött, míg Cambridge hercegének és hercegnéjének irodái a Kensington-palotában maradnak.

Egy bennfentes elárulta, hogy jövőbeli terveik és szerepeik tisztázása könnyebbé tette a dolgokat. „Nem volt szükség hivatalos eljárásra vagy találkozókra. Annyira sosem volt rossz a helyzet. Maguk között megoldották a helyzetet.”

Eredetileg úgy tűnt, hogy Katalin és Meghan hercegné között van feszültség, ám később kiderült, hogy a testvérek haragudtak meg egymásra. Úgy tudni, hogy Harry herceg Meghan iránt tanúsított túlzott védelmező magatartása miatt pattant ki a vita. Vilmos leült az öccsével beszélgetni még a pár kapcsolatának elején és aggodalmát fejezte ki, illetve arra kérte Harryt, hogy lassabban haladjanak. Harry viszont ezt támadásként értékelte.

Vilmos herceg és Katalin hercegné azonban húsvét vasárnap meglátogatta Sussex hercegi párját, együtt teáztak. Az viszont egyelőre még nem tisztázott, hogy Meghan és Harry valóban Afrikába költözik-e, hogy távol legyenek a családtól - írja a The Sun.

Eközben a címlapon