BOZÓT

Vé­del­met kért Ju­hász Péter élet­társa! A csa­lá­don be­lüli erő­szak ellen küzdő jog­vé­dők­höz for­dult

A há­rom­gye­re­kes édes­anya a csa­lá­don be­lüli erő­szak ellen küzdő neves egye­sü­let­től a Pa­ten­től kért vé­del­met az ag­resszív po­li­ti­kus­sal szem­ben. Az egye­sü­let tette közzé a nő vá­la­szát. Sze­rin­tük Ju­hász Péter ha­zu­dik.
  • Szerző: Ripost

Miután Juhász valótlannak próbálta meg beállítani az asszony vele szemben megfogalmazott vádjait, s a magánéletükről, a megtörtént inzultusokról törvénytelenül készített zavaros fotókat, videókat tett közzé, megszólalt az édesanya! Egyértelműen hazugsággal vádolja meg a hírhedt politikust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ráadásul mindezt egy a családon belüli erőszak ellen küzdő neves jogvédő egyesület, a Patent honlapján tette közzé. Információink szerint itt keresett menedéket az agresszív politikussal szemben!

Ezt írja:

"Kénytelen vagyok visszautasítani Juhász Péter  valótlan állításait, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni."

Juhász Péter, aki eleinte mindent tagadott, később annyit elismert, hogy dulakodott gyermekei édesanyjával.         

Mint ismeretes az asszony a gyámhatósági eljárásban, illetve az ezt követő perben ijesztő állításokat fogalmazott meg a politikusról. 

Eközben a címlapon

Juhász Péter  fizikailag bántalmazta, benyugtatózta egykori élettársát, gyermekei jelenlétében pedig rendszeresen, több alkalommal fogyasztott drogot.

Az asszony többek között így vallott a hatóságok előtt:

"Akkor 48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt és megütött, már akkor feldagadt a testem. Aztán nyugtatót és altatót adott, emiatt még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam, nem tudtam felkelni..."

Az egyik dokumentumban ez a gyámhatósági szakvélemény szerepel:  

"Mindennapos volt az anya verbális bántalmazása, érzelmi zsarolása, valamint folyamatos pszichés elnyomása, amihez még egy nagyfokú anyagi bizonytalanság is társult."