HŰHA

Dur­ván be­szólt a ma­gyar lu­xus­fe­le­ség: sok nő ki fog akadni

A 28 éves üz­let­asszony meg­elé­gelte, hogy min­den­hol csak egy­forma nők­kel ta­lál­ko­zik és egy poszt­ban ki­kelt el­le­nük.
  • Szerző: Ripost

Vasvári Vivien Instagram-oldalán keményen beszólt a tucatnőknek. A luxusfeleség nemrégiben elment bulizni, de ott elborzadt, hogy nemcsak a nők külseje kezd nagyon hasonlítani, de belül is szinte mindenki, akit látott, egyforma gondolkodású, sekélyes nőcske volt.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Belőlem csak egy van! Sokan nem tudják, mik is az igazi értékek... Elmentem egy hete bulizni... de a hányinger jött rám... a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más, de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó, céltalan, sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású... szörnyű. Mind ugyanaz. Csak azt nézik, kinek milyen az órája vagy kocsija, és odaadja magát egy vacsoráért. Az ilyen nők egy forintot sem érnek, és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasználják!  Elba**ottak szó szerint... Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon... De közben semmi értéket nem képviselnek... Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak, akik nem vállalnak gyereket, és nem házasodnak... Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktől ki az, aki akar többet... Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk, vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! Vicc" – írta posztjában.