INSIDER

Vas­rúd­dal ver­ték ha­lálra a besz­ter­ce­bá­nyai édes­apát

Rossz­kor volt rossz he­lyen az a férfi, aki­nek a holt­tes­tére egy ír­or­szági ben­zin­kút­nál ta­lál­tak rá. A férfi egyik is­me­rőse me­sélte el, hogy mi tör­tént.

Borzalmas gyilkosság történt február végén Írországban: a szlovák férfit agyonverték egy benzinkúton.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy az áldozat kamionsofőrként dolgozott külföldön, azonban egy név nélkül nyilatkozó, ám megbízható forrás cáfolta ezt az információt. Elmondása alapján a Besztercebányáról származó kétgyermekes apa csak egy lengyelországi barátjával találkozott, az ő társaságában érkezett a benzinkút parkolójába, ahol söröztek és beszélgettek, viszont ezt nem nézte jó szemmel két kamionos.

Arra panaszkodtak, hogy a lengyel férfi túl hangosan beszél. Összevesztek, de végül kezet fogtak egymással. Később mégis előkerült egy vasrúd

– nyilatkozta az áldozat egyik ismerőse a Bumm című szlovák lapnak.

A úgy tudja, hogy a rendőrség a tragédia után kihallgatta a két kamionsofőrt, akik bevallották a gyilkosságot, azonban ennek ellenére szabadon engedték őket azzal a feltétellel, hogy nem hagyhatják el az országot.Az ír hatóságok nyomozást indítottak, azonban még nem árultak el részleteket a tragikus eseményről. 

Forrás: The Irish Sun
Forrás: The Irish Sun
A The Irish Sun információi alapján a múlt héten kitört verekedés hátterében az illegálisan behozott cigaretták állhattak, ám az áldozat ismerőse szerint  a szlovák férfinek nem volt köze a csempészethez, elmondása alapján "rosszkor volt rossz helyen", csupán a körülmények áldozata lett.